Hotel Happy Cretan Suites

Hotel Happy Cretan Suites

kr. 5.545,00

Det hyggelige Hotel Happy Cretan Suites ligger på toppen af en bakke. På grund af beliggenheden kan du nyde en fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav, øen Dia og Kretas kystlinje!Hotellet er bygget i den typiske kretensiske stil, som du vil se flere steder på øen. Hotelværelserne og suiterne, med en moderne twist, er meget komfortable og sikrer dig en behagelig nattesøvn. Hver morgen venter en omfattende morgenmadsbuffet på dig, så du kan starte dagen dejligt. Alle retter er frisklavede, og selv brødet bages på stedet. Det bliver ikke friskere end det. Efter en god start på dagen kan du slappe af på en liggestol ved poolen. Her kan du ikke kun nyde solen, men også den fantastiske udsigt.Kreta er en autentisk ø, hvor det på nogle steder næsten virker som om tiden har stået stille. Der er flere historiske udgravninger og ruiner at udforske. Helt klart en anbefaling, hvis du er interesseret i historie.På grund af Hotel Happy Cretan Suites’ beliggenhed vil vi anbefale dig at leje en bil.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700921024074
Kategori:

Beskrivelse

Det hyggelige Hotel Happy Cretan Suites ligger på toppen af en bakke. På grund af beliggenheden kan du nyde en fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav, øen Dia og Kretas kystlinje!
Hotellet er bygget i den typiske kretensiske stil, som du vil se flere steder på øen. Hotelværelserne og suiterne, med en moderne twist, er meget komfortable og sikrer dig en behagelig nattesøvn. Hver morgen venter en omfattende morgenmadsbuffet på dig, så du kan starte dagen dejligt. Alle retter er frisklavede, og selv brødet bages på stedet. Det bliver ikke friskere end det. Efter en god start på dagen kan du slappe af på en liggestol ved poolen. Her kan du ikke kun nyde solen, men også den fantastiske udsigt.
Kreta er en autentisk ø, hvor det på nogle steder næsten virker som om tiden har stået stille. Der er flere historiske udgravninger og ruiner at udforske. Helt klart en anbefaling, hvis du er interesseret i historie.
På grund af Hotel Happy Cretan Suites’ beliggenhed vil vi anbefale dig at leje en bil.

Copyright 2024 - Pilanto Aps