Hotel High Beach Resort

Hotel High Beach Resort

kr. 4.497,00

SelectionsHotel High Beach Resort er et moderne og meget stemningsfuldt hotel. Beliggenheden er perfekt; med mulighed for at gå både til det livlige centrum af Malia og til den smukke strand. Og med en gæstfri velkomst og et bredt udvalg af faciliteter er et ophold på Hotel High Beach mere end behageligt for både store og små.Hotellet har ikke færre end 3 swimmingpools og en separat børnepool. Det er et vidunderligt sted at slappe helt af og bare dase i solen. Ved den største pool, finder du poolbaren “Tropicana”, som er det ideelle sted at nyde en velsmagende cocktail eller en forfriskende drink. I restauranten venter lækre buffeter på dig hver dag, og nogle måltider tilberedes endda af kokken, mens du ser på.Værelserne på Hotel High Beach er moderne og tilbyder masser af komfort. Du vil derfor hurtigt føle dig hjemme her. Det entusiastiske underholdningsteam bidrager også til dit skønne ophold her. Der arrangeres lejlighedsvis græske aftener, hvor du kan opleve livemusik og spændende danseshows, mens du nyder grillmad.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022702110982464
Kategori:

Beskrivelse

Selections Hotel High Beach Resort er et moderne og meget stemningsfuldt hotel. Beliggenheden er perfekt; med mulighed for at gå både til det livlige centrum af Malia og til den smukke strand. Og med en gæstfri velkomst og et bredt udvalg af faciliteter er et ophold på Hotel High Beach mere end behageligt for både store og små.
Hotellet har ikke færre end 3 swimmingpools og en separat børnepool. Det er et vidunderligt sted at slappe helt af og bare dase i solen. Ved den største pool, finder du poolbaren “Tropicana”, som er det ideelle sted at nyde en velsmagende cocktail eller en forfriskende drink. I restauranten venter lækre buffeter på dig hver dag, og nogle måltider tilberedes endda af kokken, mens du ser på.
Værelserne på Hotel High Beach er moderne og tilbyder masser af komfort. Du vil derfor hurtigt føle dig hjemme her. Det entusiastiske underholdningsteam bidrager også til dit skønne ophold her. Der arrangeres lejlighedsvis græske aftener, hvor du kan opleve livemusik og spændende danseshows, mens du nyder grillmad.

Copyright 2024 - Pilanto Aps