Hotel Nana Princess

Hotel Nana Princess

kr. 9.715,00

Det ultramoderne Hotel Nana Princess er en perle lige ved hotellets private strand. Dette fortryllende Excellenthotel er stedet for en drømmeferie på den smukke ø Kreta, og personalet er klar til at forkæle dig. Afslapning og fornøjelse er derfor nøgleordene. Der er også arrangeret masser for børn, så de kan tilbringe timer med at lege i miniklubben eller være sammen med det dygtige team. De rummelige, stilfulde suiter og værelser giver dig masser af komfort og er virkelig smukke. Allerede inden morgenmaden har du kørt på din egen motionscykel eller taget en dukkert i din private pool. Drøm dig væk i Royal Wellness Club, hvor du kan booke forskellige majestætiske behandlinger. Takket være de omfattende faciliteter og den nylige tilføjelse af Nana Tennis & Sports Club kan alle kombinere øjeblikke af ferieglæde med fitness og velvære. Du vil også blive mere end forkælet på det kulinariske plan. Der er flere restauranter, som tilbyder eksklusive menuer. Til de små gæster er der lavet en børnemenu, så de også kan smage deres yndlingsretter. Mens du nyder solnedgangen og en lækker aperitif i poolbaren, vil du blive fristet til at vælge mellem det fantastiske græske køkken eller middelhavskøkkenet.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700916572245
Kategori:

Beskrivelse

Det ultramoderne Hotel Nana Princess er en perle lige ved hotellets private strand. Dette fortryllende Excellent hotel er stedet for en drømmeferie på den smukke ø Kreta, og personalet er klar til at forkæle dig. Afslapning og fornøjelse er derfor nøgleordene. Der er også arrangeret masser for børn, så de kan tilbringe timer med at lege i miniklubben eller være sammen med det dygtige team.
De rummelige, stilfulde suiter og værelser giver dig masser af komfort og er virkelig smukke. Allerede inden morgenmaden har du kørt på din egen motionscykel eller taget en dukkert i din private pool. Drøm dig væk i Royal Wellness Club, hvor du kan booke forskellige majestætiske behandlinger. Takket være de omfattende faciliteter og den nylige tilføjelse af Nana Tennis & Sports Club kan alle kombinere øjeblikke af ferieglæde med fitness og velvære.
Du vil også blive mere end forkælet på det kulinariske plan. Der er flere restauranter, som tilbyder eksklusive menuer. Til de små gæster er der lavet en børnemenu, så de også kan smage deres yndlingsretter. Mens du nyder solnedgangen og en lækker aperitif i poolbaren, vil du blive fristet til at vælge mellem det fantastiske græske køkken eller middelhavskøkkenet.

Copyright 2024 - Pilanto Aps