Hotel Solimar Turquoise – Voksenhotel 18+

Hotel Solimar Turquoise – Voksenhotel 18+

kr. 3.374,00

Hotel Solimar Turquoise tilbyder alt, hvad du har brug for til en afslappende ferie. Efter en god nats søvn kan du nyde en lækker kop kaffe eller te på din egen balkon eller terrasse. Faciliteterne er der til det, og sådan starter din dag rigtigt, ikke sandt! I løbet af ingen tid er du på stranden og ligger og bobler på din luftmadras i det kølige hav. Det hyggelige centrum af Agaia Marina ligger også tæt på. Alle måltider og drikkevarer er inkluderet, og de pæne buffeter er inspireret af det græske køkken og middelhavskøkkenet. Bestil en velsmagende cocktail, og du vil slappe helt af ved poolen på en liggestol med en god bog.Nyd livet på dette dejlige hotel kun for voksne, og opdag alt det sjove, som det vestlige af Kreta har at tilbyde dig!

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700920063578
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Solimar Turquoise tilbyder alt, hvad du har brug for til en afslappende ferie. Efter en god nats søvn kan du nyde en lækker kop kaffe eller te på din egen balkon eller terrasse. Faciliteterne er der til det, og sådan starter din dag rigtigt, ikke sandt!
I løbet af ingen tid er du på stranden og ligger og bobler på din luftmadras i det kølige hav. Det hyggelige centrum af Agaia Marina ligger også tæt på. Alle måltider og drikkevarer er inkluderet, og de pæne buffeter er inspireret af det græske køkken og middelhavskøkkenet. Bestil en velsmagende cocktail, og du vil slappe helt af ved poolen på en liggestol med en god bog.
Nyd livet på dette dejlige hotel kun for voksne, og opdag alt det sjove, som det vestlige af Kreta har at tilbyde dig!

Copyright 2024 - Pilanto Aps