Lejligheder MariGianna

Lejligheder MariGianna

kr. 3.664,00

Lejligheder MariGianna er beliggende på den mangfoldige ø Kreta kan du nyde en dejlig ferie. Til en dag ved havet er stranden inden for gåafstand, hvor du kan køle af på de varme græske sommerdage. Du kan selvfølgelig også tage en dukkert i poolen og slappe af på en liggestol. Terrassen omkring poolen er rummelig, og der er også en poolbar, hvor man kan få en drink eller en lille snack.Når solen langsomt går ned, kan du gøre dig klar til en hyggelig aften i din lejlighed eller studiolejlighed. Tag ind til centrum og nyd en hyggelig middag på en taverna. Bagefter kan du gå en tur langs havnen, hvor lysene fra fiskerbådene danser på det rolige vand. Slut af med en god drink på en af de stemningsfulde barer i Sissi, mens du tænker tilbage på en perfekt dag på Kreta.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700954555675
Kategori:

Beskrivelse

Lejligheder MariGianna er beliggende på den mangfoldige ø Kreta kan du nyde en dejlig ferie. Til en dag ved havet er stranden inden for gåafstand, hvor du kan køle af på de varme græske sommerdage. Du kan selvfølgelig også tage en dukkert i poolen og slappe af på en liggestol. Terrassen omkring poolen er rummelig, og der er også en poolbar, hvor man kan få en drink eller en lille snack.
Når solen langsomt går ned, kan du gøre dig klar til en hyggelig aften i din lejlighed eller studiolejlighed. Tag ind til centrum og nyd en hyggelig middag på en taverna. Bagefter kan du gå en tur langs havnen, hvor lysene fra fiskerbådene danser på det rolige vand. Slut af med en god drink på en af de stemningsfulde barer i Sissi, mens du tænker tilbage på en perfekt dag på Kreta.

Copyright 2024 - Pilanto Aps