Matheo Villas & Suites

Matheo Villas & Suites

kr. 3.219,00

SecretsHotel Matheo Villas & Suites har renoveret mange faciliteter, og det er virkelig et skønt syn; klassisk møder moderne. Ejeren George har øje for alle detaljer, og det kan ses overalt. Det, der ikke har ændret sig, er den fantastiske udsigt. Du kan nyde panoramaudsigten over Stalis-bugten og Malia. Det er derfor det perfekte sted til en afslappende ferie på den smukke ø Kreta. Du er væk fra stress og jag, men alligevel er alt inden for gåafstand. Hotellet er omgivet af en smukt anlagt have med en dejlig pool i midten. Solsengene er fantastiske, men cabanaerne giver virkelig en følelse af luksus. Har du lyst til en drink eller en snack? Bare ring til baren fra din lænestol, og din bestilling vil blive bragt til dig. Fantastisk, ikke sandt!Værelserne er smagfuldt indrettet og udstyret med fine faciliteter. På grund af hotellets U-form har du altid udsigt over havet. Du bor på Matheo med halvpension, og restauranten serverer græske og internationale måltider tilberedt med kærlighed. Nyd en dejlig cocktail på terrassen ved baren med den nedgående sol i baggrunden. Det er virkelig ferie, når det er bedst.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700915419156
Kategori:

Beskrivelse

Secrets Hotel Matheo Villas & Suites har renoveret mange faciliteter, og det er virkelig et skønt syn; klassisk møder moderne. Ejeren George har øje for alle detaljer, og det kan ses overalt.
Det, der ikke har ændret sig, er den fantastiske udsigt. Du kan nyde panoramaudsigten over Stalis-bugten og Malia. Det er derfor det perfekte sted til en afslappende ferie på den smukke ø Kreta. Du er væk fra stress og jag, men alligevel er alt inden for gåafstand. Hotellet er omgivet af en smukt anlagt have med en dejlig pool i midten. Solsengene er fantastiske, men cabanaerne giver virkelig en følelse af luksus. Har du lyst til en drink eller en snack? Bare ring til baren fra din lænestol, og din bestilling vil blive bragt til dig. Fantastisk, ikke sandt!
Værelserne er smagfuldt indrettet og udstyret med fine faciliteter. På grund af hotellets U-form har du altid udsigt over havet. Du bor på Matheo med halvpension, og restauranten serverer græske og internationale måltider tilberedt med kærlighed. Nyd en dejlig cocktail på terrassen ved baren med den nedgående sol i baggrunden. Det er virkelig ferie, når det er bedst.

Copyright 2024 - Pilanto Aps