Vasia Boulevard Boutique – voksenhotel

Vasia Boulevard Boutique – voksenhotel

kr. 3.261,00

Vasia Boulevard Boutique er et moderne og indbydende hotel af god standard og med en perfekt beliggenhed i Hersonissos’ livlige centrum. Her kan du nyde ferien i skønne omgivelser, hvor god service og sans for detaljerne skaber de perfekte rammer om din ferie. Dette nybyggede hotel ligger direkte ned til stranden, hvor du kan slappe af og nyde solen på behagelige solsenge. Vil du hellere ud og udforske byen, ligger den livlige hovedgade med talrige restauranter og butikker kun et stenkast fra hotellet. Det er langs hovedgaden og strandboulevarden, du kan gå på opdagelse i Kretas mest livlige natteliv.Er du mere til afslapning i hotellets lækre rammer, så er her også rig mulig for det. Her kan du slappe af ved poolkanten, deltage i pilatesundervisning eller nyde en skøn wellnessoplevelse (mod betaling), som bl.a. byder på massage- og skønhedsbehandlinger. Vi anbefaler Vasia Boulevard Boutique til især voksne, som hverken vil gå på kompromis med standard eller beliggenhed, når ferien går til Kreta.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700918834263
Kategori:

Beskrivelse

Vasia Boulevard Boutique er et moderne og indbydende hotel af god standard og med en perfekt beliggenhed i Hersonissos’ livlige centrum. Her kan du nyde ferien i skønne omgivelser, hvor god service og sans for detaljerne skaber de perfekte rammer om din ferie. Dette nybyggede hotel ligger direkte ned til stranden, hvor du kan slappe af og nyde solen på behagelige solsenge. Vil du hellere ud og udforske byen, ligger den livlige hovedgade med talrige restauranter og butikker kun et stenkast fra hotellet. Det er langs hovedgaden og strandboulevarden, du kan gå på opdagelse i Kretas mest livlige natteliv.
Er du mere til afslapning i hotellets lækre rammer, så er her også rig mulig for det. Her kan du slappe af ved poolkanten, deltage i pilatesundervisning eller nyde en skøn wellnessoplevelse (mod betaling), som bl.a. byder på massage- og skønhedsbehandlinger. Vi anbefaler Vasia Boulevard Boutique til især voksne, som hverken vil gå på kompromis med standard eller beliggenhed, når ferien går til Kreta.

Copyright 2024 - Pilanto Aps