Hotel Blue Bay Resort

Hotel Blue Bay Resort

kr. 3.667,00

Det hyggelige Hotel Blue Bay Resort er bygget op ad klippen i Agia Pelagia. Det betyder, at du kan nyde en fantastisk udsigt fra flere steder i resortet. Hotellet er særligt velegnet til familier, blandt andet takket være de små rutsjebaner og børnepoolen. Et vidunderligt plaskeparadis for børnene. Du får hurtigt den skønne feriefølelse, når du kigger ud over den smukke Agia Pelagia-bugt! På dette hotel bor du på all inclusive-basis. Dejlig praktisk til børnefamilier. Ud over at svømme eller rutsje ned ad rutsjebanen, kan du også benytte dig af sportsfaciliteterne. Måske et spil bordtennis eller basketball sammen? Har du lyst til at slappe lidt mere af? Så forkæl dig selv med en dejlig massage eller anden behandling i den lille spa. En stranddag er også let at arrangere, da en gratis shuttlebus tager dig til stranden nemt og hurtigt. Det bliver en god ferie på Blue Bay Resort!

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022702110810231
Kategori:

Beskrivelse

Det hyggelige Hotel Blue Bay Resort er bygget op ad klippen i Agia Pelagia. Det betyder, at du kan nyde en fantastisk udsigt fra flere steder i resortet. Hotellet er særligt velegnet til familier, blandt andet takket være de små rutsjebaner og børnepoolen. Et vidunderligt plaskeparadis for børnene. Du får hurtigt den skønne feriefølelse, når du kigger ud over den smukke Agia Pelagia-bugt!
På dette hotel bor du på all inclusive-basis. Dejlig praktisk til børnefamilier. Ud over at svømme eller rutsje ned ad rutsjebanen, kan du også benytte dig af sportsfaciliteterne. Måske et spil bordtennis eller basketball sammen? Har du lyst til at slappe lidt mere af? Så forkæl dig selv med en dejlig massage eller anden behandling i den lille spa. En stranddag er også let at arrangere, da en gratis shuttlebus tager dig til stranden nemt og hurtigt. Det bliver en god ferie på Blue Bay Resort!

Copyright 2024 - Pilanto Aps