Paralos Kosta Alimia

Paralos Kosta Alimia

kr. 4.769,00

Oplev Hotel Paralos Kosta Alimia, et luksuriøst og behageligt hotel, der har gennemgået en renovering fra top til tå. Hotellet byder på helt nye hotelværelser, restauranter og pools, så du kan slappe helt af og nyde din ferie. Som en del af renoveringen har de tænkt i bæredygtige løsninger, som har skabt et smukt resort, hvor afslapning og nydelse er i centrum.Udvalget af forskellige værelsestyper er stort, og hvert af dem har de optimale rammer for ren afslapning. Det stilfulde og dekorerede interiør afspejles ikke kun i hotelværelserne, men også på selve hotellet, der rummer hyggelige siddeområder perfekt til afslapning i de luksuriøse loungesenge. Der er ikke mindre end to swimmingpools ved havet, den ene med jetstråler og den anden med undervandsmusik. Her kan man drømme sig væk, nippe til en farverig cocktail og skåle for en vidunderlig ferie. Det særlige Dine Around-program består af ikke mindre end fem restauranter, der sikrer et unikt koncept og ren forkælelse til dine smagsløg. Kokkene byder på græske og kretensiske kulinariske lækkerier af høj klasse, tilberedt med de bedste lokale råvarer.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700954524093
Kategori:

Beskrivelse

Oplev Hotel Paralos Kosta Alimia, et luksuriøst og behageligt hotel, der har gennemgået en renovering fra top til tå. Hotellet byder på helt nye hotelværelser, restauranter og pools, så du kan slappe helt af og nyde din ferie. Som en del af renoveringen har de tænkt i bæredygtige løsninger, som har skabt et smukt resort, hvor afslapning og nydelse er i centrum.
Udvalget af forskellige værelsestyper er stort, og hvert af dem har de optimale rammer for ren afslapning. Det stilfulde og dekorerede interiør afspejles ikke kun i hotelværelserne, men også på selve hotellet, der rummer hyggelige siddeområder perfekt til afslapning i de luksuriøse loungesenge. Der er ikke mindre end to swimmingpools ved havet, den ene med jetstråler og den anden med undervandsmusik. Her kan man drømme sig væk, nippe til en farverig cocktail og skåle for en vidunderlig ferie.
Det særlige Dine Around-program består af ikke mindre end fem restauranter, der sikrer et unikt koncept og ren forkælelse til dine smagsløg. Kokkene byder på græske og kretensiske kulinariske lækkerier af høj klasse, tilberedt med de bedste lokale råvarer.

Copyright 2024 - Pilanto Aps